42029
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Zagórz Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Indeksy.
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Biszkopt czy ciasto drożdżowe z kroplą czekolady zmienia naturalny smak ciasta w fascynującą, pełną aksamitu i delikatności tajemnicę. Niezapomniany czar tortu wiedeńskiego i orzeźwiający urok rumowo-śliwkowego brownie to tylko przedsionek kulinarnych odkryć, jakie obiecuje nam świat czekolady. W książce obok wykwintnych tortów znajdziemy krajankę z wiśniami, morelowo-orzechowe trójkąty i krówkową kostkę. Raj dla łasuchów i wszystkich smakoszy dobrych ciast.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej